logo van The Lemontree
achtergrondinformatie/disclaimer

Achter de boom

#

In Under the LemonTree schrijf ik verhalen over muziek die voor mij om wat voor reden dan ook interessant is. De scala aan stijlen en stromingen zet hopelijk aan om ook eens buiten het hok te luisteren. Ik hoop dat anderen na lezen net zo geboeid worden door al die fantastische muziek en er wellicht een nieuwe, muzikale wereld voor je opengaat.
In de balk rechts vind je ander werk van mij: Little Umbrellas, mijn Frank Zappa-site, Retsisrepus, een uitgebreidere ode aan mijn favoriete Nederlandse band, oudere verhalen over muziek en wat van mijn kunstuitingen.

Informatie

Paul Lemmens is webeditor, trailrunner, kunstenaar, filososoof, bassist, docent. Ik heb jarenlang geschreven voor Black Page, hét Nederlandstalige Zappablad. Bijna acht jaar lang was ik programmamaker voor de Concertzender met, onder de paraplu van Crosslinks, programma’s: Popart, Vrije Radicalen en Mélange du Jour. Voor Esoteric Records schreef ik de liner notes voor alle Supersister cd-re-releases.

Alle verhalen op deze (en de onderliggende sites) zijn door mij zelf geschreven. Daarbij heb ik gebruik gemaakt van een scala aan bronnen: mijn eigen muziekarchief, krantenknipsels, boeken, cd-boekjes, artikelen op het internet, etc.

Helaas blijkt vaak dat verhalen of feiten in die bronnen niet kloppen/matchen of anders geïnterpreteerd zijn/worden. In die gevallen heb ik gekozen voor wat mij het meest logisch leek.

Ik maak voor alle verhalen meestal gebruik van cd's: in zowel in opsomming als beschrijving. In mijn optiek zijn lp's achterhaald. Daar mag je anders over denken natuurlijk, in ieder geval heb ik die periode - gelukkig - achter mij gelaten.

Disclaimer

Deze site en onderliggende sites hebben geen enkel commercieel belang. Er wordt door mij niets gekocht of verkocht.

Op deze en onderliggende sites staan plaatjes en foto's. Deze worden gebruikt om het artikel te illustreren. Mocht iemand bezwaar hebben tegen het gebruik hiervan, laat het mij even weten, dan haal ik ze zonder probleem weg. Het is namelijk niet mijn bedoeling iets of iemand te benadelen.


This website and those listed below are not, in any way, commercial in their nature. They are not used for buying or selling products or services..

On the websites below there are various images. These are used to illustrate the article. If you have any reason to complain about the use of an image, contact me and I will remove it without discussion. It is absolutely not my intention to offend or misuse material. .